Vissza normál nézetbe Nyomtatás

14 millió forint értékű támogatást kapott a Gödöllői Királyi Kastély

2023-02-21 14:03:58

Február 20-án írták alá a LIBRA csoport és a Gödöllői Királyi Kastély között létrejött, 14 millió forint értékű támogatási szerződést, ami alapján a LIBRA Szoftver Zrt. vállalatirányítási rendszerrel támogatja a Gödöllői Királyi Kastély munkáját.

A cégcsoport felhő alapú vállalatirányítási rendszerei moduláris felépülésüknek és széles körű paraméterezhetőségüknek köszönhetően vállalatra szabható vállalatirányítási és ügyviteli megoldást jelentenek. A közel 300 éves műemléképületet üzemeltető gazdasági társaság a modern technológia segítségével precízebben és pontosabban tudja majd ellátni a cégen belüli operatív és adminisztratív tevékenységeit.
A LIBRA szoftvere már évek óta segíti a gödöllői kastély gazdasági osztályának munkáját, az új rendszernek köszönhetően használata a jövőben legtöbb munkacsoportra kiterjeszthető lesz.
Nem ez az első eset, amikor a LIBRA Szoftver Zrt. támogatta a Gödöllői Királyi Kastélyt, a szoros és baráti együttműködés már hosszú ideje fennáll a két szervezet között. A cég társadalmi felelősségvállalása példaértékű: megmutatja, hogy a jelen és a jövő iparágában tevékenykedő informatikai társaság számára is fontos közös múltunk megőrzése, bemutatása és hagyományaink ápolása.

Az együttműködési megállapodást – a LIBRA Zrt. vezérigazgató-helyettese, Csáji Csaba jelenlétében (középen) – a gödöllői kastélyt működtető gazdasági társaság részéről dr. Ujváry Tamás ügyvezető igazgató (balra), a LIBRA csoport nevében pedig Faur Kálmán vezérigazgató látta el kézjegyével (jobbra)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online