Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Megnyílt a Duna House új, gödöllői irodája!

2022-05-27 15:05:25

Május 27-én hivatalosan is megnyílt a Duna House legújabb irodája Gödöllőn, a Bajcsy-Zsilinszky Endre utca 21-25. szám alatt. Az eseményen a hazai ingatlanpiacon szolgáltató egyik legnagyobb gazdasági társaság részéről Mokos Zoltán franchise partner (képen ez első sorban jobbra), Bölcsföldi Viktor franchise manager (Duna House, képen az első sorban balról a második), valamint Benedikt Károly marketing és PR vezető (Duna House) vett részt.

A megnyitás ünnepélyes pillanatait követően lehetőség nyílt beszélgetni a hazai és regionális ingatlanpiaci tendenciákról a gödöllői, Bajcsy-Zsilinszky utcai iroda képviselőivel és a Duna House központ vezetőivel. Érdeklődésünkre Mokos Zoltán franchise partner – többek között – az alábbi gondolatokat osztotta meg:
- A Duna House-nál évről-évre több ügyfelünknek segítünk abban, hogy biztonságosan, kényelmesen és eredményesen tudjuk eladni ingatlanukat és találjanak új otthonra, vagy válasszák ki a számukra a legjövedelmezőbb befektetést. Több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk. A fővárosi agglomerációban eddig három irodánk volt: Gyömrő, Dunaharaszti és Fót után a gödöllői lett a negyedik.
Fontos szempont, hogy értékesítőnk mindegyike Gödöllő vonzáskörében lakik, ezért jó ismeretünk van a környékről. Ami még szimpatikus ebben a lokációban, hogy innen minden irányba tudunk dolgozni és szolgáltatni: kifelé agglomerációban vagy Budapesten – fogalmazott Mokos Zoltán.


A Duna House új, gödöllői, Bajcsy-Zsilinszky utcai irodában egyelőre 8 szakember foglalkozik az ügyfelekkel. Az ingatlanközvetítő iroda vezetője Almási Zsuzsanna (képen az első sorban balra). Az irodahelyiség hétköznapokon 9 és 18 óra között tart nyitva, munkatársai a (06-28) 614-646-os telefonszámon, illetve a godollo.bajcsy@dh.hu email címen érhetők el. Az aktuális ajánlatok ide kattintva tekinthetők meg! (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online