Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői ügyfeleket is érint: közeleg a Budapest Bank és az MKB Bank egyesülése

2022-03-18 11:13:40

Nagyszabású ügyfél-tájékoztató kampányt indított a Magyar Bankholding Csoport a Budapest Bank Zrt. és az MKB Bank Nyrt. március 31-i egyesülésével kapcsolatban – tájékoztatta hírportálunkat a Magyar Bankholding Zrt. illetékese. A két pénzintézet lakossági és vállalati ügyfelei számos kommunikációs csatornán minden változásra kiterjedő tájékoztatást kapnak a következő hetekben, beleértve az április 1. és 4. közötti átállási hétvégével kapcsolódó tudnivalókat is.

Az egyesült MKB Bank 66 városban (köztük Gödöllőn is), összesen 143 bankfiókkal és 184 darab ATM-mel lesz jelen, ezzel az ügyfeleknek a korábbinál több helyszínen biztosítják a személyes ügyintézést és a megszokott magas minőségű kiszolgálást. Az egyesült bank az indulásától teljesen egységes termék- és szolgáltatáspalettát fog kínálni, egységes árazással és értékajánlattal.

A korábbi Budapest Bank fiókok arculata is megváltozik, és részben vagy egészben a jogutód MKB Bank logójával és egyéb arculati elemeivel működnek tovább. Valamennyi korábban megszokott kommunikációs csatornán (internetbankon, mobilappon, számlakivonaton, postai vagy elektronikus levélben) is majd az MKB Bank saját adataival és logójával találkozhatnak az ügyfelek.

Április 4-én az egyesült MKB Bank Nyrt. bankszünnapot tart, ezen a napon bankfiókjaink (a korábbi Budapest Bank Zrt. és a meglévő MKB Bank Nyrt. fiókok) zárva lesznek. A bankszünnapra az egyesülés miatt felmerülő technikai és informatikai átállások zavartalan lebonyolítása érdekében kerül sor.

Az ügyfelek az átállási hétvégével kapcsolatos tudnivalókról a bankszámlakivonataik mellé csatolt levelekből, elektronikus levelekből, a Budapest Bank és az MKB Bank honlapjain és közösségi média felületein, a vállalatcsoport szakértőinek sajtónyilatkozataiból, valamint személyes kapcsolattartóikon és az ügyfélszolgálaton keresztül egyaránt tájékozódhatnak.

Annyi már most biztosra vehető, hogy az e-csatornák elnevezésén kívül az ügyfelek fizetési számla-, bankkártya-, hitelkártya- és hitelszámla-száma és az e-csatornák elérhetősége nem változik, ezekkel kapcsolatban az ügyfeleknek további teendőjük nincs.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online