Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Az ízlésesen berendezett műhely titka

2021-05-19 12:38:06

Az első benyomás nem csupán személyes találkozók esetén bír nagy jelentőséggel, hanem abban az esetben is, ha egy ügyfél tesz látogatást egy műhelybe. Az nem sok jóval kecsegtet, ha káosszal szembesül, ellenben ha a szerszámok rendben várják azt, hogy bevetésre kerüljenek, nagyobb eséllyel hagyja az ügyfél a szerelőnél az autóját.

A szerszámok rendszerezésének logikája

Ahhoz, hogy logikailag is rendezett legyen a műhelyed, ne csak látszatra, érdemes kategorizálni a különféle szerszámokat. Dönthetsz úgy, hogy a műveletek komplikáltságától függően csoportosítod a különféle eszközöket.

Mondani sem kell, hogy egy autó motorjának kiemelése már csak annak súlyából fakadóan is jóval bonyolultabb, mint kicserélni például egy izzót. Egy motor megemelése nem egyemberes feladat, de szerencsére léteznek hozzá profi eszközök.

A www.szerszamrendelo.hu weboldalán találsz többek között motorkiemelő zsiráfot is, ami jelentősen megkönnyíti az életed az ilyen munkálatok során. A honlapon található összes termék raktáron van, amelyekre nem kell hosszú heteket várnod: akár már másnap átveheted őket a telephelyen.


Legyen meg mindennek a helye!

Ha kategorizáltad a különféle eszköztípusokat, ideje, hogy elhelyezd őket a fizikai műhelyedben. A cég kínálatában számos különféle szerszámtárolót találsz, melyek segíteni fognak abban, hogy ne az eszközök keresgélése rabolja az idődet.

A különféle szerszámfalak és rendszerezők segítségével sok helyet lehet megtakarítani, ami különösen jól jön, ha a műhely méretei korlátozottak. Ezek felépítésükből fakadóan segítik a szemet, hogy könnyen megtalálják azt a szerszámot, amire éppen szükség van.

Csoportosítsd egy helyre a menetjavító, csavarkiszedő szerszámokat, a bilincsfogókat, a lehúzó-, leütő-, kinyomószerszámokat, csakúgy, mint a patent kiszedőket. Helyezd el őket a megfelelő tárolóba. Meg fogod látni, ha így teszel, később hálás leszel önmagadnak, ha nem különféle kartondobozok mélyén kell keresgélned az ömlesztett szerszámrengetegben.

Különleges megoldások

Ha arra is vállalkozol, hogy műhelyen kívül, kiszállással is javítasz autókat, akkor bizony jól fog jönni egy szerszámostáska vagy szerszámosláda. Ebben minden olyan szerszámot rendszerezetten tudsz tárolni, ami egy ilyen művelet során szükséges lehet.

Ha beruházol egy szerszámostáskára, nem lesz más dolgod, mint felkapni azt, és indulni a megadott címre. Ez abban az esetben praktikus, főként, ha autómentésre vállalkozol, amikor minden perc számít.

Műhelyedet nem árt, ha olyan eszközökkel is felszereled, ami a kényelmedet szolgálja. Egy jó szerelőszék hűséges társ lehet a monoton hétköznapok során, amit a gerinced is meghálál. Persze, gondolj az ügyfeledre is, egy megbeszélés során biztosan kedves gesztusnak fogja venni, ha fel tudod kínálni neki azt, hogy egy asztalnál ülve beszéljétek meg a feladatokat és az azzal járó költségeket. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online