Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Nyáron irány a vízpart, nem igaz? De szállodán belül vagy kívül?

2024-04-30 09:49:43

Az ötcsillagos szállodákban megvan az a lehetőségünk, hogy eldöntsük, a kapun belül vagy azon kívül akarunk-e vízbe menni. Köszönhető ez többek között a wellnessrészlegeknek, melyeket előszeretettel szoktak használni a vendégek. De, nyáron is megéri bent maradni, vagy olyankor inkább szabaduljunk ki onnan?

Egy ötcsillagos szállodában valóban elkényeztetnek minket!
Amikor egy olyan ötcsillagos szállodában foglalunk szállást, mint amilyen a hévízi Lotus Therme Hotel & Spa***** is, akkor azt nem véletlenül tesszük. Ide ugyanis nem csupán azért tesszük be a lábunkat, hogy legyen hol aludni, hanem azért a számtalan extra szolgáltatásért, amit a szoba mellé kapunk.

A kényelem és a maximális kiszolgálás mondhatni természetes. A jóhoz nagyon könnyen hozzászokik az ember, nem igaz? Márpedig itt lesz részünk jóból, nem is kicsit!

Igazán minőségi szállást kapunk, számos extrával. A bőséges és változatos reggelik és -vacsorák éppúgy kellemesen esnek, mint az élő zene vagy a meglepetés programok. Emellett a külső és belső medencék közül már szinte nem is tudunk választani, ahogy a különböző szaunák is ámulatba ejthetnek bennünket.

De, még ezeken felül is sok olyan szolgáltatást kapunk, melyek közül nem győzünk választani. A nyaralásunk végére teljesen el leszünk kényeztetve!

Használjuk ki a lehetőségeket!
Ameddig az ötcsillagos szállodában leszünk, használjuk ki a lehetőségeket, főleg ha nem engedhetjük meg magunknak, hogy minden második hétvégét egy ilyen kiváló helyen töltsünk. Persze, nyáron nem maradhat ki a vízpart sem, erre a fent említett helyen, Hévízen is bőven van esély, és a Balaton is nagyon közel van.

Azonban a szálláshelyünk kínálta opciókat is mindenképp érdemes kipróbálni. Ahogy már említettük is, vannak medencék, így a víz máris adott, még csak a kapun sem kellett kimennünk. Valljuk be őszintén, olykor bőven elég lenne csak egy ilyen ötcsillagos szállodán belül kiélvezni a pihenést.

Ehhez nagy segítségünkre lesznek a szaunák, gőzkabinok, a gyógy- és termálmedencék mellett a jacuzzik is. Az ötcsillagos szállodákban nagyszerű spa- és wellnessrészlegekkel várják a vendégeket. Nem beszélve a masszázsokról, melyek igazi élményt, megújulást jelenthetnek a megfáradt emberek számára.


Próbáljunk ki mindent, amit csak lehet!
Ha már Hévíz, akkor érdemes végiggondolni, hogy milyen lehetőségeink vannak. Ha ezeket átvesszük és összesítjük, akkor szép kis listánk lesz arról, hogy mi mindent érdemes kipróbálni egy pár napos, vagy egy egyhetes nyaralás során.

A szállodán belüli szolgáltatásokról már esett szó, ezeket mindenképp próbáljuk ki, nem véletlen választottunk olyan szállást, ahol semmiképp sem csak aludni szeretnénk. Ugyanakkor a környéket is térképezzük fel mindenképp! Akár kerékpárral, akár gyalog. Kiváló túrázási lehetőségek vannak, és persze két keréken is nagyszerű élményben lehet részünk. A Balaton közelsége miatt pedig semmiképp se hagyjuk ki valamelyik szabad- vagy fizetős strandot a magyar tengeren, már csak a látvány miatt sem! Kép forrása: lotustherme.net (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online