Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Idén is várja a jelentkezőket a MATE-Gödöllői EAC nyári sporttábora

2024-04-24 14:47:10

Idén is meghirdette nyári sporttáborát a MATE-Gödöllői EAC a 7-14 éves (2010 és 2017 közötti születésű) korosztályhoz tartozó gyerekek számára. Az első turnus időpontja június 24-28., a másodiké július 1-5. A szóban forgó, hétfőtől péntekig tartó időszakokban minden nap 8 és 16 óra között sportos elfoglaltságokat kínálnak a mozogni és sportolni vágyó résztvevők számára.

A tábor folyamán a gyerkőcök – az atlétika mellett – több sportággal, így a sportlövészettel, a vívással, az úszással és a triatlonnal is megismerkedhetnek. Hűsölhetnek a Gödöllő Városi és Térségi Uszoda medencéjében, illetve részt vehetnek túrákon és szabadidős programokon, illetve részesei lehetnek túráknak és szabadidős programoknak.

A részvételi díj 59.000 forint/fő/tábor (testvérkedvezmény: 55.000 forint/fő/tábor), ami tartalmazza az ebédet és az uzsonnát egyaránt. A jelentkezéseket Czúcz Andrea a (+36-20) 589-7799-es telefonszámon, valamint erre az email-címre kattintva fogadja.

Aki az első turnusra jelentkezik, annak legkésőbb június 19-ig, aki a másodikra, annak legkésőbb június 24-ig kell befizetnie a tábor részvételi díját. A díj befizethető utalással vagy bankkártyával – a sporttábor kiválasztásával – ezen az elérhetőségen.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online