Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A múzeumi szolgáltatások fejlesztése áll a gödöllői kastélyban lezajló kétnapos szakmai program középpontjában

2024-04-09 18:33:20

Április 15-én, hétfőn és 16-án, kedden Szolgáltató múzeum címmel ingyenes regionális múzeumi műhelygyakorlatot szervez a Szabadtéri Néprajzi Múzeum – Múzeumi Oktatási és Módszertani Központ (MOKK) a Gödöllői Királyi Kastéllyal együttműködve. A külföldi szakértő bevonásával megvalósuló programon előadások, kastélyos expo, szecessziós városi séta és élő történelem program is segíti a kulturális szakemberek élményszerű ismeretszerzését a 21. századi múzeumi szolgáltatásokról.

A rendezvény hétfői napján a Gödöllői Királyi Kastély hangulatos barokk színházában a látogatóbarát fejlesztések állnak a középpontban. A schönbrunni kastély és a Gödöllői Királyi Kastély szolgáltatásait és élményszerű programjait ismerhetik meg a résztvevők, valamint a MOKK múzeumi szolgáltatásokra vonatkozó kutatási eredményeiről és a Gödöllői Városi Múzeumban a látogatók szélesebb körét megszólító kommunikációs fejlesztésről tájékozódhatnak. Az ebédet követően kérdezz-felelek fórum segíti az intézményi kérdések megválaszolását, majd a Gödöllői Iparművészeti Műhely megtekintése és a gödöllői művésztelepen megvalósuló szecessziós séta zárja a délutánt.

Kedden délelőtt kastélyos expo keretében mutatkoznak be a Gödöllői Királyi Kastély szolgáltatói területei: a rendezvényszervezés, a kommunikáció és marketing, az információs iroda és a múzeumpedagógia. Ezt követően kerekasztal beszélgetés tekinti át a múzeumi ajándékboltok szolgáltatását és a kínálat fejlesztési lehetőségeit. Délután a kastély élő történelem programjába nyerhetnek betekintést az érdeklődők, akik élménysétán vehetnek részt a látványos enteriőröket bemutató állandó kiállításban.

A gazdag szakmai program részletei erre az elérhetőségre kattintva ismerhetők meg.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online