Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllő is helyszíne a november 3-i Light Friday napnak

2023-11-01 11:04:30

Ebben az évben december 3-ig tart a Látni és látszani 2023 elnevezésű közlekedésbiztonsági akció, amit az Országos Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága (ORFK-OBB) szervezett.

A rendőrség – így a Gödöllői Rendőrkapitányság illetékesei is – a megváltozott őszi-téli időjárási-, látási- és útviszonyok okán a forgalomban részt vevő, valamint az álló járművek kivilágítására az év hátralévő részében kiemelt figyelmet szentel, illetve az ellenőrzések során tapasztalt hiányosságok kapcsán tanácsokkal is segítik a közlekedőket. A láthatóságra az autósok mellett a kerékpárosoknak és a gyalogosoknak is érdemes figyelniük, mert a biztonságuk alapja az is, hogy a forgalom többi résztvevője időben észrevegye őket. Ebben segíti a kerekezőket az ORFK-OBB hagyományosnak tekinthető őszi akciója, a Light Friday, aminek során – idén november 3-án, a készlet erejéig – láthatósági eszközöket kínálnak a bicikliseknek és a gyalogosoknak ingyen, hogy biztonságosabban közlekedhessenek.

Az akcióban szereplő fényvisszaverő- és világító eszközöket – tanácsadás, figyelemfelhívás és bemutatók kíséretében – városunkban is át lehet venni, méghozzá a helyi kapitányság Tesco áruház parkolójába kitelepülő munkatársaitól, november 3-án, pénteken 10 és 12 óra között – tudatta hírportálunkkal a Gödöllői Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadója.



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online