Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Egy gyűrű mind felett!

2023-10-17 10:29:22

Azt már a világtörténelem során számtalan alkalommal láthattuk, hogy a gyűrűknek micsoda hatalma van! A történelmi és irodalmi példákon túl a házasságkötéssel „szerzett” gyűrű is alapjaiban változtatja meg a viselői életét.

Ugyanakkor akad olyan gyűrű is, amely, ha még nem is változtatja meg az életet, a szexuális örömöket igencsak nagymértékben fokozza. Ez pedig nem más, mint a Szexaruhaz.hu Szexshopban kapható vibrációs gyűrű, amely egy fokkal okosabb változata a klasszikus péniszgyűrűnek. S hogy miért ilyen keresett felnőtt játékszer ez a kis gyűrű? Ennek jártunk ma utána.

Hogy működik a vibrációs gyűrű?
A péniszgyűrű mintájára a vibrációs gyűrűt is a férfi nemi szervre kell felhúzni. Fontos, hogy a méretet a lehető legalaposabban válasszuk ki, hiszen a túl kicsi kényelmetlen lehet, sőt akár keringési zavarokat is okozhat. A túl nagy pedig értelemszerűen képtelen lesz ellátni a funkcióját, így szinte okafogyottá válik a viselése.

A gyűrű elsődleges feladata, hogy a hímvesszőbe áramló vért ott is tartsa. Ezzel nem meglepő módon ahhoz is hozzájárul, hogy minél tovább tartson az erekció, illetve hogy a pénisz minél keményebb legyen. Így, ha esetleg merevedési zavarokkal vagy korai magömléssel küzd a páros férfi tagja, akkor kitűnő megoldást jelenthet a gyűrű.

Ezzel együtt persze még olyan extrákat is kaphatunk, mint a vibrálás, amely mind a férfinak, mind pedig a nőnek különleges élvezeteket okozhat.

A gyűrű rezgéssel stimulálja a falloszt, illetve egyes darabok akár a heréket is be tudják vonni a játékba, míg mások akár anális örömöket is okozhatnak. Ez utóbbit persze nem mindenki igényli, így mindenképpen érdemes egyeztetni róla a párunkkal.

Miért jöhet kapóra a férfiaknak?
Ahogy fentebb említettük, mind a merevedési zavarokra, mind pedig a korai magömlésre megoldást jelenthet.

Persze, ehhez az kell, hogy ne szervi elváltozás vagy lelki eredetű gond álljon a fentebb említett problémák hátterében, azokhoz ugyanis alapos kivizsgálás szükséges.

Fontos megjegyezni, hogy minden esetben el kell olvasni a használati útmutatót, és be is kell tartani az abban leírtakat.

A méretválasztásra nagyon ügyelni kell, hiszen ahogy említettük, a túl kicsi kellemetlen érzéseket fog okozni. Sőt, ha hidegérzet önt el minket odalent, akkor azonnal el kell távolítani a gyűrűt, mert feltehetően akadályozza a keringést.


És a nőknek?
A nők alapvetően alig képesek pusztán a hüvely ingerlésével orgazmusra. Ám a vibrációs gyűrű segítségével a behatolás mellett a klitorisz izgatásának hála több öröm vár a páros női tagjaira.

Merjünk újítani!
A szexuális élet olyan, mint egy virág – gondozást igényel.

Merjünk új dolgokat bevezetni, különféle szexuális eszközöket kipróbálni, és meglátjuk, egészen fantasztikus élményben lesz részünk. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online