Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Röplabda NB I. Liga: a szülinapos Halla Petra volt a pontkirálynője a gödöllői csapat újpesti sikerének

2022-12-03 19:52:35

NB I. Liga, 6. forduló:
Újpesti TE U21 –
Gödöllői RC 1-3 (19, -16, -22, -23)

Hiába kezdte győzelemmel a bajnoki idényt Szalay Attila együttese, az utóbbi négy fordulóban rendre vereséget szenvedett városunk hatosa. Adódott a kérdés: véget érhet-e a GRC negatív szériája az egykori gödöllői játékos (2000/2001-es bajnoki szezon), Selmeczi Zsuzsa irányításával készülő fővárosi fiatalok ellen?

Azzal együtt, hogy a születésnapját december 3-án ünneplő Halla Gréta 8 pontig jutott (mindent egybevetve pedig 25 egységig), az első szettben képtelen volt magához ragadni a vezetést a gödöllői formáció, így nem okozott meglepetést, hogy az újpesti fiatalok előbb érték el a 25 pontot.
A második játszmát hatékonyabban kezdte a GRC, amely joggal gondolhatott az egyenlítésre, amikor 16-11-re elhúzott, majd összeszedett, a remek sáncmunkát sem nélkülöző játékkal megnyerte a játékrészt.

Ezt követően egy mini, két nyert szettig tartó meccs indult a riválisok között. Ebből az első felvonást, kiélezett csata után, a vendégek nyerték, amivel legalább egy bajnoki pontot bebiztosítottak maguknak. Mi több, kisvártatva – nem kis izgalmak árán – azt is „elintézték”, hogy a lila-fehérek utánpótláskorú csapata már ne reménykedhessen abban, hogy meggátolja a várva várt gödöllői sikert.

A Gödöllői RC csapata 6 ponttal, 7-14-es szett- és 460-482-es pontaránnyal a 9. helyen áll az NB I. Liga bajnoki tabelláján. A mérkőzés statisztikája ide kattintva böngészhető.
Következik: Békéscsabai RSE – Gödöllői RC december 11.,vasárnap 17 óra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online