Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Sikeres akciókat hajtottak végre a gödöllői zsaruk

2022-06-27 10:33:55

A rendőrökhöz még tavaly novemberben érkezett jelzés, hogy Gödöllőn egy férfi kristály és herbál nevű szereket árusít. A gödöllői nyomozók a Pest megyei felderítőkkel közösen gyűjtötték a bizonyítékokat, adatokat, majd amikor – június 21-én – elegendőnek ítélték azokat, megindultak.

Elsőként a 29 éves B. Mátyáshoz érkeztek, akinek elfogása után lakásának átkutatása következett. A kutakodás eredményeként kábítószer-gyanús anyagot és pénzt is lefoglaltak a rendőrök. A férfit őrizetbe vették, kihallgatásán a gyanúsítás ellen panasszal nem élt, vallomást azonban nem tett.
B. Mátyással szemben új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság, és egyidejűleg kezdeményezték a férfi letartóztatását.

A rendőrök további, a kapitányság illetékességi területén lévő helyszínen is tiszteletüket tették, kutattak, lefoglaltak, előállítottak. Az akcióban egy 25 éves férfi is fennakadt a rostán, aki ellen az Egri Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot, mivel jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetését nem kezdte meg. A rendőrök a renitens személyt büntetés-végrehajtási intézetbe vitték. Forrás: Gödöllői RK



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online