Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Megérkeztek a laptopok a gödöllői Petőfi iskolába

2022-03-03 19:01:20

Március 3-án, a késő délelőtti órákban megérkeztek a Gödöllői Petőfi Sándor Általános Iskolába azok a notebookok, amiket a Széchenyi Terv Plusz program keretében juttattak el a pedagógusok számára – tájékozatta hírportálunkat Ginczli Lajosné, az intézmény vezetője (képen balra).

- Nagy örömmel vártuk és fogadtuk a laptopokat – fogalmazott Ginczli Lajosné, aki hozzátette: „A digitális oktatáshoz való egyenlő hozzáférés a diákok és a pedagógusok számára” elnevezésű projekt keretében több milliárd forintos digitális fejlesztés kedvezményezettjei voltak az ország pedagógusai és 9. osztályos diákjai.

A gödöllői Petőfi iskolába – az EMMI, a Klebelsberg Központ, mint projektgazda és a Dunakeszi Tankerület támogatásával – 61 darab Dell Latitude 5520 típusú laptop érkezett 18,3 millió forint értékben. Ez a modell kivitelében és tudásban is korszerűbb a korábbiaknál.
Megtudtuk, hogy az intézmény nevelőtestületének háromnegyede regisztrált az internetes felületen, és a laptophoz jutott pedagógusoknak egy 60 órás e-learninges képzést kell teljesíteniük a későbbiek folyamán.

- A laptopok egy részéből okos tantermet szeretnénk kialakítani, hogy a májusi országos digitális kompetenciamérés minél zökkenőmentesebben történjen intézményünkben. Köszönjük, hogy lehetőséget kaptunk a digitális kultúránk fejlesztéséhez – zárta gondolatait Ginczli Lajosné.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online