Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A gödöllői kapitányságra állították elő a felfegyverkezve elkövetett rablással gyanúsított fiatalt

2021-12-22 10:25:31

Két szemtanú tett bejelentés néhány percen belül a rendőrségen december 16-án, a kora délutáni órában, akik a szerelvényen utazva látták és hallották, amint egy férfi kirabolt egy kamaszt. Ollóval fenyegette meg, ha nem adja át neki a fejhallgatóját, akkor leszúrja.
- Mennyit ér meg neked a fejhallgatód, többet, mint az életed?- ezekkel a szavakkal nyomatékosította követelését. Az áldozat félelmében átadta a fejhallgatóját, majd a 20 éves férfi búcsúzóul azzal fenyegette meg áldozatát, ha szól a rendőröknek, meghal, aztán társával a kerepesi megállónál leszállt a szerelvényről.

A kistarcsai járőrök a hely- és személyismeretüknek köszönhetően, 30 perc alatt a megállótól nem messze felkutatták a bűncselekménnyel összefüggésbe hozható két férfit, majd miután az elrabolt fejhallgatót és az elkövetéshez használt ollót is megtalálták egyikük ruhájában, elfogták és előállították őket a Gödöllői Rendőrkapitányságra.

A 20 éves, tiszakécskei M. Gábor kihallgatásán a terhére rótt bűncselekményt beismerte. Elmondta, már felszálláskor kinézte magának a fülhallgatós tinédzsert. Kés helyett azért tartott magánál ollót, mert így a rendőrök kérdésére előre kitalált válasszal tudott szolgálni: fodrászkodáshoz kell. Drégelypalánki társa először testvére adatait adta meg, mint kiderült, az ellene kiadott elfogatóparancs következményeit akarta ily módon elkerülni. Valódi személyazonosságára fény derült, így hamis vád és közokirat-hamisítás bűncselekmények elkövetéséért is felelnie kell. Kihallgatásán állította: látta, hogy a gyerek odaadja a fejhallgatót, utána pedig leszállt, de azt gondolta, hogy ismerik egymást.

A Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az azóta letartóztatott M. Gábor ellen felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettének, 23 éves társa ellen bűnpártolás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást. Forrás: police.hu   



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online