Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői családoknak is jutott a GE Aviation által gyűjtött adományból

2021-12-22 11:27:33

A GE Aviation az elmúlt hetekben adományokat gyűjtött, hogy azokat eljuttathassa a Veresegyház, és a régió környékén nehezebb körülmények között elő családoknak. Decemberben így összesen közel 300 kilogramm adomány gyűlt össze, ami családsegítő intézményeken keresztül jutott el azokhoz, akiknek a legnagyobb szükségük van rá.

A vállalat büszke arra, hogy munkatársai rendszeresen állnak jó szándékú kezdeményezések mellé, így idén a helyi lakosokkal összefogva varázsolták szebbé a nehezebb sorsú családok karácsonyát. Tartós élelmiszer (cukor, kávé, tészta), édesség, bontatlan játék, illat- és tisztítószer: ezek mind olyan tárgyak, amik – bár, hétköznapinak tűnnek – számos családnak mégis gondot jelenthet a beszerzésük.
A GE Aviation gyár dolgozói a környékbeli családsegítő szervezetek támogatásával, javaslataik alapján kezdtek a gyűjtésbe. Így jutott el számos adománycsomag veresegyházi, erdőkertesi, őrbottyáni, csomádi, fóti, gödöllői, szadai, vácegresi, váckisújfalui, vácrátóti, galgamácsai, váchartyáni és rádi családoknak.


A kezdeményezéshez bárki csatlakozhatott, és a GE Aviation munkatársain túl a helyi lakosság is segített, több csomag ajándékot hoztak be a gyárba. A cég önkéntesei ezeket becsületesen és lelkesen ki is szállították, sőt, a karácsony és az ajándékozás szellemében a visszaúton megálltak szaloncukrot osztani is – olvasható a cég hírportálunkhoz eljuttatott sajtóközleményében.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online