Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Nem titok már, hogy kik a Gödöllő Kultúrájáért díj 2021-es kitüntetettjei

2021-01-12 11:31:37

Igazodva a különleges jogrendben alkalmazható lehetőségekhez, a végső döntést kimondó Gémesi György előzetesen kikérte a gödöllői önkormányzat kulturális, ifjúsági és nemzetközi kapcsolatok bizottsága tagjainak véleményét, hogy aláírja azt a polgármesteri határozatot, miszerint: 2021-ben Juniki Spartakus, a Gödöllői Szimfonikus Zenekar koncertmestere, hegedűszólistája és Ferenczy Beáta, a Frederic Chopin Zenei Alapfokú Művészeti Iskola tanára vehetik át a városvezetés által 1998-ban alapított Gödöllő Kultúrájáért díjat, és az azzal járó díszoklevelet, valamint 150 ezer forintos pénzjutalmat.

Az elismerő címre összesen 7 magánszemély kapott jelölést, közösségre vagy szervezetre ezúttal nem érkezett ajánlás. A fenti díjazottakon kívül Vörös Eszter Anna, az Eyciir Varázsbolt és Galéria tulajdonosa, Kovács Éva Marianna, a Gödöllői Királyi Kastély NKft. muzeológusa, valamint Klacsmann Borbála történész, Holokauszt-kutató is örülhet, hiszen ők a Polgármesteri Ezüstérem Gödöllőért kitüntető címet kapják meg.

A díjátadó hagyományos időpontja a Magyar Kultúra Napja (január 22.), ebben az évben azonban a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos korlátozások függvényében határozzák meg a dátumot.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online