Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kétszáz szájmaszkot adományozott a Mapei Kft. a gödöllői egészségügyi központnak

2020-04-16 13:28:08

Április 16-án Szautner Csaba, a magyarországi Mapei Kft. kereskedelmi vezetője 200 darab, 95 százalékos szűrőkapacitású FFP2-es típusú szájmaszkot adott át dr. Dunai Györgynek, a gödöllői Tormay Károly Egészségügyi Központ igazgatójának.

A Petőfi Sándor utcai központi épületben lezajlott esemény kapcsán Szautner Csaba úgy fogalmazott, hogy az építőipari ágazat termékeit világszerte forgalmazó Mapei-csoport hazai egysége a koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzetben fontosnak tartja a fertőzés terjedésének lelassításához elengedhetetlenül szükséges védőfelszerelések használatát az élet minden területén, de különösen olyan ágazatokban, mint az egészségügy. Gödöllői lakosként úgy gondolta, hogy kézenfekvő a helyi lakosság járóbeteg-ellátásában kulcsszerepet betöltő intézmény támogatása.


A vezetőség nevében dr. Dunai György igazgató (képen jobbra) a maszkok átvételekor elmondta:
- Hálásak vagyunk a Mapei cég nagylelkű adományának, ami a legjobbkor érkezett intézményünkbe, hiszen készleteink végesek. Több olyan betegellátó-egységünk is működik, ahol ennek a maszknak a használata az ideálisabb, nagyobb biztonságot és védelmet nyújt dolgozóinknak. Köszönjük a Mapei Kft. önzetlen felajánlását, társadalmi felelősségvállalását!


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online