Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Egy szettet orozott el csoportmásodik DVTK otthonában a gödöllői hatos

2020-02-01 20:11:51

NB I. Liga, alapszakasz, 14. forduló:
Diósgyőri VTK FUX – Gödöllői RC 3-1
(22, -23, 16, 18)

A borsodi megyeszékhelyen zárta az alapszakasz első, kétfordulós körét a gödöllői különítmény, amely az esélytelen nyugalmával készülhetett a tabella második helyén tanyázó, és a papírforma alapján az Extraligába jutásról határozó kvalifikáció mérkőzésire készülő DVTK ellen. Mindez azt is jelentette, hogy az összecsapás végeredményét a vendéggárda nagy valószínűséggel „nem viszi majd magával” az NB I. Ligában maradásért várhatóan április 3-a és május 10-e között lezajló hatcsapatos (MÁV Előre, TFSE, Budaörs, Palota, Gödöllő, Debreceni Eötvös DSE) minitornára.

Váltott vezetéssel indult a találkozó, ám az adok-kapokból a játszma végén a kevesebbet hibázó, ötpontos hátrányt is ledolgozni képes házigazdák jöttek ki jobban. A második felvonásban kiélezettebb küzdelmet láthattak a mérkőzésre kilátogatók, akik közül a gödöllőiekért szorítók örömmel konstatálhatták, hogy a végjátékban Szalay Attila tanítványai kerekedtek felül.

Mint utóbb kiderült, a derekas helytállás a kelleténél többet vett ki a vizitálókból, akik a harmadik szettről a reméltnél könnyebben mondtak le. A diósgyőri dominancia – az első pontváltásokat leszámítva – a negyedik etapban is folytatódott, ami azt eredményezte, hogy meghiúsult a gödöllői pontszerzés.
A sorsolás fintora, hogy egy hét múlva, az alapszakasz harmadik körének nyitófordulójában ismét találkoznak a riválisok, ráadásul, újfent a DVTK otthonában.

A Gödöllői RC csapata 8 ponttal, 17-39-es szett- és 1.048-1.224-es pontaránnyal az NB I. Liga alapszakasz-táblázatának 7. helyét foglalja el. A mérkőzés statisztikája ide kattintva böngészhető.



További, gödöllői érdekeltségű mérkőzés


U21 NB II-es bajnokság, Kelet B-csoport, nők, alapszakasz, 15. forduló:
Miskolci VSC – Gödöllői RC 0-3
(-20, -16, -23)
A gödöllői csapat 33 ponttal, 36-18-as szett- és 1.223-1.076-os pontaránnyal a 3. helyen áll a csoport tabelláján.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online