Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Duplán ünnepteltek a gödöllői atlétapalánták Salgótarjánban

2019-11-18 08:32:36

November 17-én Salgótarjánban rendeztek meg a Mezei Futó Magyar Liga 3. fordulóját és egyben a Sport XXI. Észak-Magyarországi Régió mezei futó fordulóját. A Gödöllői EAC legfiatalabb atlétái dupla sikert arattak, hiszen az U11-es (2009-2010) és az U13-as (2007-2008) korosztályban is megnyerték a csapatversenyt – tájékozatta hírportálunkat Kriszt Balázs szakosztályvezető.

Az U11-es korosztályban, egyéniben Ábrahám Zita (2009) a lányok között az első helyen végzett, Daróczi Petra (2009) pedig a harmadik helyen ért célba. A Szentgáli-Varga Villő, Pellegrini Lilianna, Daróczi Petra, Ábrahám Zita, Juhász Levente, Szabó Emil, Barczi Csanád és Pál Tamás összetételű formáció a csapatverseny első helyét szerezte meg. Gadanecz György és Kovács Gábor Krisztián tanítványai, az érem- és a matrica-díjazáson kívül, egy serleget is hazavihettek.
Az U13-as korosztályban is voltak egyéni sikerek. A fiatal hölgyeknél Lökös Laura (2008) a második lett, Fazakas Soma (2007) a fiúknál szintén a második pozíciót szerezte meg. A csapatversenyt az U13-ban is sikerült megnyernie a GEAC-nak. Kovács Zoltán tanítványai a következő összetételben érték el a sikert: Nagy Zsuzsanna, Kovács Lili, Pénzes Dóra, Lökös Laura, Fazakas Soma, Pásztor Mátyás, Győrffy-Molnár Milán és Ferencz Ágoston. Ők is éremmel a nyakban, matricával a zsebben és serleggel a kézben térhettek haza.


A Mezei Liga sorozat harmadik fordulójában az ifjúsági fiúknál Szőke-Kiss Jácint a 8., pontszerző helyen érkezett be a négy és fél kilométeres távon. Edzőtársa Lesták Ármin a 9. pozíciót szerezte meg, Tóth Benedek pedig a 22. lett. Az újonc-serdülő lányoknál a még mindig újonc korú Halászy Tamara a 22. helyen ért célba a 3000 méteres távon. A versenyzőket Gadanecz György készítette fel a versenyre. Fotó: Kovács Gábor Krisztián


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online