Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Nyertek, majd izgulhattak a gödöllői röplabdás lányok

2019-02-24 19:32:15

NB I. Liga, alapszakasz, 20. forduló:
Palota Volley – Gödöllői RC 0-3
(-11, -23, -23)

Különös helyzet állt elő azzal, hogy az előző fordulóban a gödöllői lányok 3-1 arányú vereséget szenvedtek a Balatonfüredtől. Ebből adódóan a vendégeknek nem csak az aktuális rivális játékára, hanem a találkozóval párhuzamosan zajló Balatonfüred-Budaörs rangadó eredményére is figyelniük kellett.
Az Extraligába jutásról határozó kvalifikációs kör mezőnyébe kerülés fő alapvetése az volt, hogy Grózer György csapata hárompontos győzelmet arasson a Palota ellen... …és ezzel egyidejűleg reménykedjen abban, hogy a Budaörs nem teszi meg ugyanezt a Balaton partján.

A feladat első részét viszonylag könnyedén, alig több mint egy óra alatt tudta le a gödöllői alakulat, amely főként az első játszmában nőtt ellenfele fölé. A második és harmadik felvonás pedig elsősorban arra volt jó, hogy küzdenitudását is csillogtassa városunk hatosa.
Miután a gödöllői lányok meccse hamarabb véget ért, mint a füredi ütközet, a várakozás percei következtek. Kisvártatva azonban jött a jó hír: a Budaörs nem jutott három ponthoz
, mi több, 3-2 arányban elvérzett.

A Gödöllői RC csapata 33 ponttal, 38-33-as szett- és 1.530-1.495-ös pontaránnyal az NB I. Liga 4. helyezettje. Következik: GRC – Diósgyőri VTK március 2., szombat 17 óra, Szent István Egyetem sportcsarnoka.


További, gödöllői érdekeltségű mérkőzés

U21 Nemzeti Bajnokság, Közép-csoport, nők, 4. forduló:
Palota RSC– Gödöllői RC 0-3
(-27, -13, -13)
A gödöllői csapat 9 ponttal, 9-4-es szettaránnyal a 2. helyet foglalja el a csoport tabelláján.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online