Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Vereséggel hagyták el a Városmajort a gödöllői röplabdás lányok

2018-03-03 18:39:41

NB I. Liga, alapszakasz, 9. forduló:
MTK Budapest – Penta-Gödöllői RC 3-0
(18, 8, 11)

Különös. de nem születhetett olyan eredmény az NB I. Liga alapszakaszának rangadóján, amivel a második helyen álló gödöllőiek átvehették volna a vezetést a fővárosi kék-fehérektől. Olyan viszont igen, amivel az MTK mellett – az utolsó forduló eredményétől függetlenül – a Penta-hatos is bebiztosítja elődöntős tagságát. Ehhez ugyanis még a vereség is elég volt.

Az első játszma inkább a házigazdák szája íze szerint indult, majd lábra kaptak a gödöllői hatos tagjai is, így a végjátéknak szinte egálból vágtak neki a csapatok. Az utolsó pontoknál azonban stabilabbnak bizonyultak a hazaiak, akik bezsebelték a nyitó felvonást. A biztosabban kivitelezett alapjáték-elemek a folytatásban is a városmajori gárdának kedveztek, ezáltal Grózer György – sérülések miatt kényszerfelállású – különítményének fejet kellett hajtani a vendéglátók előtt.
Aggodalomra viszont semmi ok, hiszen több győzelmének köszönhetően a Gödöllő is automatikusan elődöntős, és a Haladás ellen, hazai környezetben „csak” annyi az elvárás, hogy Széles Petráék győzelemmel búcsúzzanak az alapszakasztól.

A Penta-GRC együttese 20 ponttal, 22-11-es szett- és 732-646-os pontaránnyal a 2. helyen áll az NB I. Liga csoportjának tabelláján. Következik: Penta-Gödöllői RC – Haladás Szombathely március 10., szombat 17 óra, Török Ignác Gimnázium tornacsarnoka.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online