Vissza normál nézetbe Nyomtatás

TÉRFÉL a gödöllői röplabdáról és a domonyi kézilabdáról

2017-10-14 11:11:37

Október 13-án hetedik alkalommal került képernyőre a TÉRFÉL, a Régió Plusz Televízió és a Gödöllői Hírek közös magazinműsora a sportról, Gödöllő sportjáról, illetve a gödöllői térség sportjáról.
Az adás első részében az NB I-ben szereplő Penta-Gödöllői RC életébe pillanthattunk bele. A beszélgetés során – többek között – megtudtuk, hogy formálódik a saját nevelésű játékosok képzését előtérbe helyező „gödöllői modell” a női röplabdásoknál, valamint azt is, hogy megcélozzák a legjobb hat csapat közé jutást a bajnokságban, és a 100 millió forintos nagyságrendben remélt TAO-támogatásnak köszönhetően edzőcsarnok építését tervezik a városban.


A második részben a több évtizedes múltra visszatekintő Domony Kézilabda Sportegyesület prominens képviselőivel folytattunk diskurzust a klub jelenéről és jövőjéről. Mások mellett szóba került, hogy – mind a hölgyeknél, mind a férfiaknál – a Pest megyei bajnokságban való minél eredményesebb helytállás a cél, illetőleg az is, hogy a jelenlegi, kartali „albérlet” helyett érdemes lenne felgyorsítani a tárgyalásokat a település vezetésével egy helyi, a kézilabdának is méltó körülményeket biztosító sportingatlan TAO-s forrásból történő létesítésével kapcsolatosan.



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online