Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Nyerhető meccset redukáltak döntetlenre a gödöllői focisták

2015-11-07 15:53:10

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 13. forduló:
Törökbálinti TC –
Gödöllői SK 1-1 (1-1)

Az elmúlt három fordulóban veretlenek maradtak és hét pontot gyűjtöttek a gödöllőiek, akik a papírforma alapján nem voltak esélytelenek a náluk eddig nyolc ponttal kevesebbet felhalmozott Törökbálint vendégeként.

Ennek megfelelően nagyobb elánnal kezdtek a gödöllőiek, akik a 10. percben egy látványos góllal szereztek vezetést: Nagy Barnabás tértölelő átadása után Koziorowski Richárd pazar mozdulattal vette át a labdát, amit a törökbálinti kapuba juttatott. A gyors gól arra engedett következtetni, hogy a vendégek hamar eldöntik a három bajnoki pont sorsát. Azonban nem így történt, mert érthetetlen módon visszavettek a tempóból. Ezt kihasználták a hazaiak, akik a 37. percben egyenlítettek. A folytatásban jobbára az erőlködés kapott főszerepet, ám újabb találat nem született, ezáltal maradt az inkább a házigazdák számára hízelgő pontosztozkodás.

A Gödöllői SK csapata 21 ponttal, 12-11-es gólkülönbséggel a tabella 8. helyét foglalja el. Következik: Gödöllői SK – Dabas-Gyón FC november 14., szombat 14 óra, Táncsics Mihály úti sportcentrum.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online