Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Egygólos GSK II. siker a baleset miatt késve kezdődött meccsen

2015-05-17 19:15:39

Pest megyei II. osztályú bajnokság, Északi-csoport, 27. forduló:
Gödöllői EAC – Püspökhatvan SE 5-2
(4-0)

Egyértelmű hazai győzelmi esély mutatkozott a találkozó előtt, ami a kilencven perc elteltével valósággá vált. Nagy Béla együttese már az első játékrészben eldöntötte a három bajnoki pont sorsát, miután Abdalla Aimen, Menyhárt Péter, Czuczor Attila és Müller Péter sorozatban négy gólt termeltek. A formalitásnak tekinthető második félidőben hazai részről Bánki Edömér is feliratkozott a dicsőséglistára, a vendégek viszont csupán a szépítésnek örülhettek. Ráadásul, találataik közül az egyik Barkóczi Ádám öngólja volt.
A Gödöllői EAC együttese 32 ponttal, 59-58-as gólkülönbséggel a 9. helyen áll a csoport tabelláján.

Pest megyei III. osztályú bajnokság, Közép-csoport 27. forduló:
Kisalag – Gödöllői SK II. 1-2
(0-2)

Nem csak az ellenféllel, hanem a kisalagi küzdőtér meglehetősen gyatra minőségével is meg kellett küzdenie a második számú gödöllői csapatnak, amelynek a papírforma alapján nem okozhatott gondot a házigazdák felülmúlása.
A találkozó mintegy 20 perces késéssel kezdődött, mert a játékvezetők – szerencsére, nem személyi sérüléses – balesetet szenvedtek, miközben a meccsre tartottak. Az első vendéggólt Szeles Dávid szabadrúgásból érte el, majd a térfélcseréig Pakuts Barna is betalált. A fordulás után már csak a házigazdák ünnepelhettek gólt, de ez már nem befolyásolta a GSK II. sikerét.
A Gödöllői SK II. csapata 63 ponttal, 113-38-as gólkülönbséggel a tabella 2. helyét foglalja el.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online