Május 15-én a gödöllői képviselőtestület tagjai jóváhagyták a gödöllői önkormányzat által korábban életre hívott hat gazdasági társaság 2023-as gazdálkodási mutatóira vonatkozó beszámolót (mérleget).
Ember legyen alapján, aki képes a teljesség igényét szem előtt tartva kiigazodni a 2015 ősze óta húzódó, több milliárd forintos közpénzt felemésztő gödöllői városháza-projekt „kulisszái” között/mögött. Erre mi sem vállalkozunk, azonban időről időre újabb és újabb fejlemények, összefüggések bonyolítják vagy kibogozzák az erősen botrányszagú ügy szövevényes szálait.
A gödöllői képviselőtestület tagjai idén a június 9-én esedékes helyhatósági választás előtti utolsó tanácskozásukon vitatták meg a település előző évi gazdálkodásáról szóló beszámolót. A várost irányító grémium május 15-én 9 igen szavazattal és 4 tartózkodással elfogadta azt a határozati javaslatot, amit Gödöllő 2023. évi zárszámadásával kapcsolatosan a döntés-előkészítők megfogalmaztak.
Vett már részt sörvacsorán? Ha nem, itt a lehetőség! Március 28-án, szombaton 18 órától a gödöllői – Bajcsy-Zsilinszky utca 27. szám alatt található – Szélkakas Vendéglőben a sztárséf, Bede Róbert társaságában tölthet el egy kellemes, gasztronómiai élményt nyújtó estét.
A személyenként 8.900 forintért kínált sörvacsora részleteiről Hajagos Ferenc, a vendéglő tulajdonosa árult el részleteket. Íme: - Háromféle minőségi sört és ötféle ételkülönlegességet szolgálunk fel. Radeberger biztosan lesz az italkínálatban, a másik két sör azonban egyelőre maradjon meglepetés. Az ételek sorát – igazodva a sörökhöz – a füstölt csirkemell almás tojáskrémmel nyitja. Másodjára sült kolbászok kerülnek az asztalra kapros cukkínivel és rozskenyérrel, amit a póréhagyma leves követ. Valódi ínyencségként sertés csülök Bajor-káposztával, pirított burgonyával és spenótos-mandulás csirkemáj körettel szerepel negyedik fogásként, míg desszertként daramorzsát szervírozunk fekete erdei gyümölcsből házilag készült lekvárral.
Aki kedvet kapott a sörvacsorán való részvételre, korlátozott számban még foglalhat asztalt a (28) 423-119-es és a (06-20) 953-7375-ös telefonszámokon, vagy a hajagos.csaladi@gmail.com email-címen.