Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Lefocizta tíz emberrel játszó riválisát a Gödöllő

2014-04-05 18:27:14

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 21. forduló:
Gödöllői SK – Hévízgyörki SC 4-0
(1-0)

A két csapat tabellán elfoglalt helyezése arra utalt, hogy Jenei Sándor együttese nagyobb eséllyel pályázik a három bajnoki pont megszerzésére, mint Galga-menti riválisa. A játék jócskán igazolta ezt a tézist.

Tizenegy emberrel sem tudtak veszélyeztetni a vendégek, akik sokat köszönhettek a gödöllőieknek, hogy támadásaik befejezését rendre elszúrták a találkozó elején. A meghatározó fölényben játszó házigazdák a 35. percben tudták felszámolni a gólínséget, amikor – egy felpörgő labda utáni kezezés miatt – tizenegyeshez jutottak.
A szabálytalanságot a játékvezető nem vette észre, tovább folyt a játék, miközben a partjelző közel egy percig jelezte neki, hogy történt valami. Amikor az ítész észlelte a felemelt zászlót, fújt és a büntetőpontra mutatott. Mindez felkavarta a hévízgyörkiek lelkivilágát, akik közül többen is látványosan reklamáltak. Fenyvesi Arnold Balázs Károly „menj az anyádba!” felszólítását hallotta meg, és azonnal piros lappal jutalmazta a szitkozódó védőt. A közjáték nem zavarta meg Nagy Rolandot, aki magabiztosan lőtte ki a jobb sarkot.


A fordulást követően szinte azonnal megduplázta előnyét a fehér mezes gödöllői tizenegy, a játékszert a hévízgyörki Anyádi Szabolcs terelte saját kapujába. Ettől kezdve már teljesen egyértelmű volt, hogy csak a GSK gárdáján múlik, mennyi találattal küldi haza riválisát. Nos, négy lett a vége, mert Polyák Balázs az 59. perben egy távoli lövés után, szűk tíz perccel később pedig egy akció végén mattolta a vizitálók hátsó alakzatát.

A Gödöllői SK együttese 30 ponttal, 29-31-es gólkülönbséggel a bajnoki tabella 8. helyén áll. Következik: Kisnémedi MSE – Gödöllői SK április 13., vasárnap 16 óra.
A Gödöllői SK legénysége legközelebb a Pest megyei Kupa nyolcaddöntőjében lép pályára, április 9-én, szerdán 16.30 órától hazai pályán, a Csomád KSK formációja ellen.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online