Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Közelebb ütötte magát a bronzéremhez a gödöllői röplabda-csapat

2014-03-26 20:24:26

Bajnoki helyosztó a 3. helyért, 2. mérkőzés:
Aluprof-TF Budapest – TEVA-Gödöllői RC 1-3
(24, -22, -14, -19)
Gödöllő: Lutter, Szakmáry, Hackl, Csengeri, Antal, Széles. Cserék: Lékó (liberó), Erdős, Kriegel Zs., Merkószki.

A párharc első összecsapásán nem okozott gondot az esélyesebb gödöllői csapatnak a győzelem elérése az érvényes sportorvosi engedély hiányában kényszerfeladóval felálló fővárosiak ellen. A második ütközet egyik kérdése az volt: milyen változást hoz a TF játékában, ha sikerül rendezni a sorokat?

A kezdő játszmából kiindulva jelentőset. Bár, a mérkőzés első pontját városunk hatosa szerezte, ezt követően jószerivel csak kapaszkodott Horváth András sok hibával játszó csapata, amely szoros végjátékban elbukta a nyitószettet. Annak ellenére, hogy a második felvonásban is döcögött a TEVA-hatos gépezete, az utolsó pontoknál a lányok megrázták magukat, és egyenlítettek.

Az egál igencsak megnyugtatta a gödöllői formáció tagjait, akik a harmadik szettben valósággal állva hagyták a házigazdákat. A negyedik etapot szunyókálva kezdte a vendégcsapat, de a játszma kétharmadától átvette az irányítást városunk együttese, és némi izgalom árán idegenben is diadalmaskodott. Mindez azt jelenti, hogy szombaton akár éremosztás is lehet Gödöllőn, a hazai szurkolók előtt.

Az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc állása: 2-0, a Gödöllő javára. A sorozat harmadik mérkőzését március 29-én, szombaton 18 órától rendezik meg Gödöllőn, az egyetemi sportcsarnokban.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online