Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Szorongatva vesztett a Gödöllő Mariborban

2014-01-31 19:43:34

Közép-európai Liga (MEVZA) 13. forduló:
Nova KBM Branik Maribor
(szlovén) – TEVA-Gödöllői RC 3-0 (17, 20, 21)
Gödöllő: Kriegel Zs., Széles, Lutter, Szakmáry, Hackl, Csengeri. Cserék: Lékó (liberó), Erdős, Mester, Szekeres, Antal.

Nem a címvédő, a mostani kiírásban is éllovas, eddigi találkozóin mindössze nyolc játszmát vesztett mariboriak ellen mutatkozott esély arra, hogy városunk csapata felhagy nyeretlenségével. Az azonban elvárható lett volna a gödöllői lányoktól, hogy bátran, több kockázatot vállalva játszanak, és ne úgy kezdjék a találkozót, ahogy tették: 4-13, majd 8-18… Innen már nem volt visszaút a vendégek számára, ezáltal 22 perc alatt elúszott a nyitószett.

A második játszmának már lényegesen elszántabban és eredményesebben vágtak neki Szalay Attila tanítványai, akik 10-7-re is vezettek. A lendület azonban tiszavirág életűnek bizonyult, a szoros küzdelemben lezajlott folytatásban a pontosabban játszó hazaiak akarata érvényesült. Nem volt ez másként az izgalmakban szűkölködő harmadik játékrészben sem, így biztossá vált, hogy a Maribor alapszakasz-győztesként jutott be a Közép-európai Liga idei kiírásának négyes döntőjébe.

Szalay Attila a mérkőzés után elmondta, a lányok túlságosan is tisztelték az ellenfelet, ami az alapjáték bizonytalanságai mellett meghatározónak bizonyult. Komoly előnyt egyszer sem tudtak kialakítani, így a részsikertől is távol került a gödöllői formáció.

Tizenegy mérkőzés alapján a TEVA-Gödöllői RC együttese 3 ponttal, 7-33-as szett- és 749-950-es pontaránnyal a 7. helyen áll a nyolc csapatot számláló mezőnyben.



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online