Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Elfogták az orvvadászat miatt feljelentett férfit

2013-12-21 15:05:45

Lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat R. István 46 éves isaszegi lakos ellen.

A rendőrségre állampolgári bejelentés érkezett arról, hogy a gyanúsított több, engedély nélkül tartott lőfegyverrel is rendelkezik, amikkel – ismerőseivel együtt – gyakran orvvadászatot hajtanak végre a térség erdőgazdaságaiban.
Mivel az adatgyűjtés során információ merült fel arra vonatkozóan, hogy a gyanúsított lőfegyverrel rendelkezik, így a gödöllői rendőrök a gyanúsított elfogására a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársait kérték fel. A helyszínen – a Gödöllői Rendőrkapitányság kérésére – megjelentek a Készenléti Rendőrség Tűzszerész Szolgálatának szakemberei is.


R. Istvánt elfogták, majd a Gödöllői Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.  A lakcímén tartott házkutatás során a nyomozók különböző fegyvereket, lőszereket és haditechnikai eszközöket foglaltak le. Az eljárás során a 46 éves férfi két ismerősét tanúként hallgatták ki a Gödöllői Rendőrkapitányság munkatársai. Az ügyben a további eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya szakértők bevonásával folytatja le.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online