Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Izraeli kalandba vágnak a gödöllői röplabdások

2013-12-10 08:44:04

Az osztrák TSV Hartberg búcsúztatása után, nem kisebb ellenfél jutott a TEVA-Gödöllői RC női röplabda-csapatának a CEV Challenge-kupa főtáblájának első, a legjobb 16 közé jutásról döntő körében, mint az izraeli Haifa Volleyball együttese. A szerb, kazah, ukrán és orosz légióst is foglalkoztató izraeli formáció a második legrangosabb európai küzdelemsorozatnak számító CEV-kupából pottyant ki, miután kétszer is elvérzett a lengyel Polski Cukier Fakro Muszyna alakulatával szemben.

A Gödöllő-Haifa párharc első mérkőzését december 12-én, csütörtökön 19.40 órától (magyar idő szerint 18.40 óra) rendezik meg a Földközi-tenger partján fekvő városban, a visszavágót – amit a DIGI Sport2 élőben közvetít – pedig december 18-án, szerdán 17.30 órától játsszák le a csapatok a gödöllői egyetem sportcsarnokában. Az első meccsnek bolgár és szerb, a másodiknak luxemburgi és montenegrói bírókettőse lesz. A rivalizálás továbbjutója a holland Sliedrecht Sport és a görög AEK Athén párviadal győztesével találkozik a Challenge-kupa január közepén esedékes nyolcaddöntőjében.

Hogy mire lesz képes a gödöllői csapat az izraeli riválissal szemben, egyelőre kérdéses. Elvileg a déliek az esélyesebbek, de vannak olyan vélemények, hogy fegyelmezett és pontos játékkal sebezhető a Haifa.
Akinek van kedve és pénze, ezen az elérhetőségen tippelhet a mérkőzésekre.

Februárra halasztják a Vasas elleni KEL-meccset
A gödöllői csapat december 18-án lép utoljára pályára ebben az esztendőben, mivel a Közép-európai Liga 8. fordulójára kiírt Vasas elleni mérkőzést december 19-e helyett február 5-én játsszák le a lányok Budapesten, a piros-kékek Folyondár utcai csarnokában.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online