Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Sikeres volt a gödöllői focisták kupahadjárata Pannonhalmán

2013-08-10 19:14:51

Magyar Kupa országos főtábla, 1. forduló:
Pannonhalma SE – Gödöllői SK 0-3
(0-2)

A Győr-Moson-Sopron megyei II. osztályú Pannonhalma otthonában kezdte meg szereplését a Magyar Kupa országos főtábláján a Pest megyei elitbajnokságban érdekelt gödöllői tizenegy, amely esélyesként utazott a dunántúli településre. A kánikulával nem kellett megküzdeniük a csapatoknak, akik 25 Celsius-fok körüli hőmérsékletben, borús, szeles időben léptek pályára.

Annyi előre tudott volt, hogy a gödöllői formáció csak győzelemmel juthat a Magyar Kupa országos főtáblájának második fordulójába, hiszen döntetlen esetén nincs hosszabbítás, hanem az alsóbb osztályú egység – jelen esetben a Pannonhalma – lép tovább.  Erre azonban esélye sem volt a derekasan küzdő hazai alakulatnak.

A gödöllőiek vezetőgólját a Veresegyházról a nyáron igazolt Kun György szerezte (7. perc), majd Somogyi Levente a 24. percben biztosan értékesítette a Smeló Dávid elleni, tizenhatoson belüli szabálytalanságért megítélt tizenegyest. A fordulást követően (49. perc) Varga Bence is betalált a pannonhalmi kapuba, amikor a szögletből beívelt labdát fejjel juttatta a vendéglátók hálójába.

Jenei Sándor csapata gyakorlatilag gond nélkül teljesítette az elvárást, és várhatja a jövő heti sorsolást, ami akár NB I-es együttest is akaszthat a gödöllőiek horgára.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online