Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kirakta a kupából a listavezetőt a Gödöllői SK

2013-04-24 19:44:50

Pest megyei Kupa (Magyar Kupa előselejtező), 5. forduló:

Gödöllői SK – Veresegyház VSK 1-0 (1-0)

Akárcsak a bajnokság tavaszi idényének nyitófordulójában (akkor 2-2 arányú döntetlennel zártak a csapatok), a Pest megyei Kupa nyolcaddöntőjében is összehozta a sors az utóbbi hetekben tétmeccseken remekül helytálló gödöllőieket a megyei első osztályban éllovas veresegyháziakkal.

A pontvadászatban egymástól nyolc pozícióra lévő riválisok ütközetén egyáltalán nem érződött a vendégek dominanciája, sőt. Jenei Sándor együttese kifejezetten szervezetten és bátran futballozott. Olyannyira, hogy a 39. percben, a szórványos gödöllői támadások egyike végén ifjabb Sipeki Attilát a tizenhatoson belül a mezénél fogva lerántották, amiért a játékvezető tizenegyest ítélt, majd a büntetőt Kiglics Gábor magabiztosan értékesítette.

Ekkor még kevesen gondolhatták, hogy ez lesz a találkozó egyetlen gólja, de így történt. A vizitálók a második félidő utolsó negyedórájában nem csak az egyenlítést, hanem akár a győzelmet is megszerezhették volna, a veterán gödöllői hálóőr, Sipeki Attila azonban bravúrosan védett, és rendre lefülelte a kapuja felé tartó lövéseket.

Győzelmével a Gödöllői SK csapata bejutott a Pest megyei Kupa (PMK) legjobb nyolc formációja közé, amivel felkerült a Magyar Kupa 2013-2014-es évadjának főtáblájára is. A PMK negyeddöntőit május 15-én rendezik meg. A GSK ellenfele a Biatorbágy, a Budaörs, a Dunaharaszti, a Nagykőrös, a Pilis, a Maglód, vagy a Hernád társulatai közül kerül ki.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online