Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Öt perc pörgéssel állva hagyták a Haladást

2013-01-08 07:35:18

NB I., 16. forduló:

Swietelsky-Haladás VSE – Gödöllői Bikák 1-4 (1-0)

A felsőházi rájátszást érő első hat hely megszerzése szempontjából fontos mérkőzésre utazott az időközben négy pont levonásával sújtott gödöllői alakulat. Ráadásul, a szombathelyiek ellen törlesztenivalójuk is akadt a Bikáknak, akik a szeptember végi hazai meccsükön 5-4 arányú vereséget szenvedtek a mostani házigazdáktól.

Némi mezőnyfölényt alakítottak ki a vendéglátók az első félidőben, kapura veszélyes próbálkozásaikat viszont csak a 18. percben kísérte siker. A fordulást követően hatalmasat változott a játék képe. Nagy Roland egyenlítő találata után a játékos-edzőként hadrendbe állt Baranyai Pál átlövésből volt eredményes, majd a Haladás kapusának szerencsétlen labdaérintése nyújtott hathatós segítséget ahhoz, hogy a második félidő ötödik percében kétgólosra táguljon a gödöllői előny.

A folytatásban a vasi gárda vészkapus bevetésével is kísérletet tett arra, hogy felzárkózzon. A kapufa háromszori eltalálásánál azonban többre nem jutottak. Nem úgy a Gödöllő, amely Fehér Krisztián találatával bebiztosította a játék összképe alapján megérdemelt győzelmét.

Tizenhat forduló után a Gödöllői Bikák 25 ponttal, 48-53-as gólkülönbséggel a 4. helyen állnak a tabellán. Városunk csapata a következő, január 14-én, hétfőn 19.30 órakor esedékes fordulóban a Colorspectrum Aramis együttesét fogadja Gödöllőn, az egyetemi sportcsarnokban.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online