Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Tájékozódási futás: nemzetközi színtéren is helytálltak a gödöllőiek

2024-04-23 15:23:04

Magyarországi helyszínnel rendezték meg az idei Közép-Európai Ifjúsági Kupát (CEYOC) Vérteskozmán, április első hétvégjén. A rangos viadalon a Gödöllői Kirchhofer József Sportegyesület két tagja, a képen látható Balázs Eszter és Foris Máté is képviselte hazánkat.

A Tabáni Spartacus rendezésében lezajlott háromnapos verseny az utánpótlás válogatott hagyományos nemzetközi szezonnyitó eseményének számít. Az első, pénteki az erdei váltón a magyar, spanyol, szlovák, szlovén, horvát és cseh indulók között magyar oldalról egy arany-, és két ezüstérem született. Hatalmas siker, hogy az ifi lányoknál Balázs Eszter is tagja volt az egyik ezüstérmet szerző 3 fős csapatnak. Az ifi fiúknál Foris Máté váltója a 9-dik helyen végzett.

A második napon a hosszútávú egyéni versennyel folytatódott a megmérettetés. A Kotló-hegy meredek oldalain zajlott az összecsapás, a helyes útvonalválasztás döntő fontossággal bírt. Az ifjúsági kategóriában induló lányok mezőnyében Balázs Eszter a hatodik hellyel felkerült a pódiumra. Foris Máté a 32. helyen végzett az igen erős mezőnyben.

A nemzetek közötti pontversenyben Magyarország győzelmével zárult kupa a középtávú futammal ért véget. Balázs Eszternek ezen a versenyen 12 másodperc hiányzott a pódiumot jelentő hatodik helyhez, míg Foris Máté a 28. helyen zárta a futamot.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online