Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Vérnyomásmérési program a gödöllői egészségügyi központban

2022-05-29 18:09:20

A Nemzetközi Hypertonia Társaság és a Hypertonia Világ Liga mozgalmat hirdetett (MMM22 Program), amihez idén a gödöllői Tormay Károly Egészségügyi Központ is csatlakozott. A program gyakorlati végrehajtása a helyi egészségügyi intézményben május 30-án (hétfő) kezdődik és június 30-án (csütörtök) zárul.

A figyelmet a népbetegséggé vált magas vérnyomás (hypertonia) veszélyeire és kellő időben történő felismerésére felhívó akcióban elsősorban azoknak az egyéneknek mérik meg a vérnyomását, akiknél egy éven belül ez nem történt meg. Ettől függetlenül – hangsúlyozva a gödöllői egészségügyi intézmény prevenció területét érintő társadalmi felelősségvállalását – a fenti időszak alatt minden érdeklődőt szeretettel várnak, akik a vérnyomásmérés mellett annak fontosságáról is felvilágosítást kapnak.

A Tormay vezetése arra kéri a hely- és környékbelieket, hogy minél többen csatlakozzanak a kezdeményezéshez! A mérések helyszíne az alábbi időpontokban a Petőfi Sándor utca 1-3. szám alatti épület regisztrációs ablakok előtti folyosója.

Kapcsolódó cikk: Egészség ezreknek, milliók a gödöllői egészségügyi központnak


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online