Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Otthoni wellnessélmény a fa alá

2021-11-16 16:19:58

Ki ne szeretne valamilyen érdekes és egyedi meglepetést rakni a fa alá?! Ha semmi esetre se szeretnénk elektronikai eszközt, például, egy új tévét, akkor ez a cikk biztosan segíteni fog a döntésben.

Amennyiben tehát értékes és praktikus ajándékot tennénk a karácsonyfa alá, akkor érdemes az otthoni wellnessélmények területén érdemes kutakodni.

A karácsonyi meglepetések kigondolása
Sokunk számára okoz problémát olyan ajándék után nézni, aminek tudjuk, a másik biztosan örülni fog majd. Persze, kérhetünk listát arról, hogy mire is vágyik egy-egy családtag vagy barát, de még így is mellé tudunk fogni. Nem muszáj azonban egy értékes tévét vásárolni, ha le akarjuk őket nyűgözni.

Otthoni wellnessélmény ajándékba
Manapság olyan termékek vették át a hagyományos meglepetések helyét, mint például, a kényelmi funkciókkal ellátott típusok. Éppen ezért a Mozaikkerámia az otthoni wellness modelljeivel próbál betörni erre a piacra, nem is kis sikerrel. A számos változatban kapható zuhanykabinok között – például – ott vannak a hidromasszázs típusok, ami biztosan az otthon kényelmét szolgálhatja. Vannak változatok, amik esetén kicsit jobban a pénztárcába kell nyúlni, de természetesen akadnak olyanok is, ahol erre nem biztos, hogy szükség van.


A változatos méretválaszték lehetővé teszi, hogy a 80x80 centiméterestől egészen a 150x150 centiméteres verzióig rendelhessünk hasonló modellt. Bár ezek a fa alá nem biztos, hogy beférnek, valószínű a másik fél nem fog emiatt panaszkodni. Ha tudjuk, hogy egy családtag lakásfelújításban van, számára biztosan megfelelő választás lehet egy ilyen meglepetés.

A középkategóriás fajták között ott van például a Sanimix 22.8021 Black, amit hat masszírozóval és beépített esőztetővel láttak el. Ezzel bárki a trópusokon érezheti magát, annak ellenére, hogy egy fővárosi lakásban tengeti mindennapjait. Ezzel még egy szürke és borongós hétköznap is ki lehet kapcsolódni, így garantált a komfort és a kényelem.

Ha pedig változatosságra vágynánk, akkor nem árt szétnézni a szokatlan formák között. A aszimmetrikus modellek közé tartozik a Brill kabin, amiben már 9 fúvóka és szellőztetőventilátor is található. A gyártó praktikus kiegészítőként beletett egy beépített szifont is, ami a lefolyó karbantartásában nyújt segítséget. Ez a változat kétféle méretben is beszerezhető, aminek nagyobbik kiadása már ülőket és trópusi zuhanyt is kapott. A digitális vezérlőrendszer pedig igazán modernné varázsolja ezt a remek terméket, nem is beszélve a benne található FM-rádióról és a vezetékes telefonról. Bár, utóbbit már kevesebben használják, néha jó, ha ez is kéznél van.

Az extrább otthoni wellnessélmény érdekében pedig nem árt egy felső zuhanyos, lábmasszázsos, LED-es típust választani. Ebben az esetben már lehet, hogy összefogásra lesz szükség, de sok esetben nagy segítség lehet egy felújítás során, ha a család közösen ad egy ilyen ajándékot. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online