Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Emlékszel azokra a régi jó kakaó partikra?

2020-02-18 16:54:26

Gyerekkorában szinte mindenki egy nagy bögre kakaóval kezdte a reggelét. Felnőttként ez a rutin sokunknak megmaradt, csak most már általában egy jó adag kávéval vagy teával indítjuk a napot, hiszen mindkettő köztudottan serkenti az agyat. Meg, persze, a lelket. Kinek melyikre van leginkább szüksége kora reggel.

A kakaót finom íze miatt szinte mindenki szereti. Ha nem cukrozzuk túl, kifejezetten egészséges a benne található antioxidánsok miatt. Egyes gyártók még utólag hozzáadott vitaminokkal is dúsítják, ezért gyerekeknek kifejezetten ajánlott a fogyasztása. Minden szülő tudja, hogy ha a reggeli kakaót elrontjuk, könnyen a gyerek egész napját tönkretehetjük. Mert ez egy szertartás. Nagyon nem mindegy tehát, milyen körülmények között kínáljuk gyerekeinknek.

Neked melyik a kedvenc bögréd?

Nem nagyon ismerünk olyan felnőttet se, aki ne kávézna vagy teázna egy fárasztó nap folyamán. Létezik egyáltalán dolgozóasztal bögre nélkül? Mindenki, aki kinyitja a konyhaszekrényt a munkahelyén vagy az esti gyümölcstea készítése közben, egy kézreálló bögrét keres. Miért ne lehetne a kellemes szürcsölgetést összekötni egy jópofa mintázattal?

A mintás bögrék a legnépszerűbb ajándékok közé tartoznak, mert mindig, mindenhol használatban vannak. Ha vigyázunk rájuk, évtizedekig kiszolgálnak bennünket, de ha cserére szorulnak, érdemes olyat vásárolni, amit igazán magunkénak érezhetünk. Választhatsz hagyományos porcelánt, strapabíró acélból készült terméket, de ha gyerekeknek választasz, a szívószálas, tetővel ellátott verzióval jársz a legjobban. Biztos lehetsz benne, hogy abból az utolsó cseppig elfogy minden innivaló. Kisebb gyerekek kezébe való műanyag bögrék esetén ügyelj rá, hogy kézmelegnél forróbb italt ne tölts bele, mert ez nem csak felesleges hisztit és nem kívánt foltokat okoz, hanem esetleg a bögrét is károsíthatja. Lehetőleg minél hamarabb szoktasd át gyermeked a hagyományos anyagok használatára, ebben pedig a kedvenc mesesorozata főhőse nagy segítségedre lehet.

Legyél egyéniség!

Irodai környezetben válaszd a mikrózható színes bögréket. Szerencsére már akkora a választék, hogy a minták tekintetében sem kell kompromisszumot kötnöd. Az 1-13 éves korig kedvelt szinte mindegyik felkapott mese- és mozihős megtalálható a NETBolt kínálatában.
És ha már a kezedben gőzölög a jól megérdemelt kávé vagy tea a kedvenc bögrédben, használd ki a szünetet és válogass a hozzád illő filmes ajándéktárgyak és ruhák között.

Minden lelkes rajongó megérdemli, hogy a Star Wars univerzum részeseként ne csak a napi kakaóját kortyolja a sorozat ihlette bögréből, hanem akár tetőtől talpig filmes relikviákba öltözzön vagy hajtsa álomra a fejét minden nap.
Te melyik sorozatért rajongsz?
És kérsz egy pohár kakaót?


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online