Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Miért érdemes közforgalmú tankolóautomatát telepíteni?

2019-12-16 10:27:50

A tankolóautomaták napi 24 órában képesek kiszolgálni az ügyfeleket pontosan, gyorsan és könnyen nyomonkövethetően. Bankkártyával, készpénzzel, üzemanyagkártyával is használhatók. A felhőalapú rendszereknek köszönhetően a modern tankolóautomaták az eredeti funkciójukon kívül más funkciókat is kínálnak. Arról már korábbi cikkünkben írtunk, hogy miért előnyös a tankolóautomata az üzemeltetőknek. Jelen cikkben összeírtuk az előnyöket a szolgáltatást igénybe vevők oldaláról is. Ez azért is fontos, mert ha a vásárlók szeretik és elégedettek, az a tulajdonosnak is csak jó lehet.

A tankolóautomaták előnye a vásárlók szemszögéből

• Nem kell sorban állni: Az üzletekben található önkiszolgáló pénztárakhoz hasonló elven működik, tehát nem kell sorban állni a kasszánál. Nincs hosszú sorban állás, ezért a felhasználó úgy érezheti, hogy időt takarít meg.
• Elkerülhető a társas interakció: a tapasztalatok azt mutatják, hogy amikor csak lehet, kerüljük a társas érintkezéseket. Mivel az automata kiküszöböli az emberi tényezőt kiszolgáláskor, elkerülhetők a sokszor kellemetlen helyzetek. A személyzet sok esetben erőszakosan próbál segíteni, az önkényes segítségnyújtásért cserébe persze ellentételezést várnak.
• Nincsenek ajánlatok, pontgyűjtő akciók: a vásárlók nem szeretik, amikor valamit rájuk erőltetnek. Úgy érzik, befolyásolni akarják őket, rá akarják beszélni őket olyan dolgokra, amit valójában nem szeretnének.
A közforgalmú automata mindkét fél részére tartogat előnyöket, ezért ne féljen a telepítésétől.

Crypto VGA Tokheim

A Multicore által kínált közforgalmi tankolóautomaták a legfejlettebb kültéri fizetési rendszerrel, az innovatív tervezésű Crypto VGA Tokheim rendszerrel kerülnek legyártásra. A piacvezető készülék forradalmian új érintőképernyős technológiája gyors és egyszerű fizetést tesz lehetővé, amivel minden bizonnyal az ügyfelek is elégedettek lesznek. A Crypto VGA a PCI jóváhagyásoknak és a csalásellenes programoknak köszönhetően rendkívül biztonságos fizetési megoldást kínál.

A több mint 25 éve a magyar piacon jelenlévő Multicore munkatársai a közforgalmi tankolóautomaták telepítésével, alkatrész ellátásával, karbantartásával és hitelesítésével foglalkoznak. Teljeskörű kivitelezéssel és országos lefedettségű szervizszolgáltatással állnak az ügyfelek rendelkezésére. A világ vezető benzinkút technológia gyártóival együttműködve kiemelt hangsúlyt fektetnek termékkörük bővítésére. Ha tanácsra, információra van szüksége, forduljon bizalommal a cég csapatához.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online