Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Átmenetileg hiánycikk a szelektív hulladékgyűjtő zsák

2013-03-21 18:14:00

Többen is keresték hírportálunkat azzal a problémával, hogy az utóbbi időben a szolgáltató nem, vagy nem kellő mennyiségben biztosít ingyenes szelektív hulladékgyűjtő zsákot a gödöllői családiházas övezetekben, miközben rendszeresen hallani a propagandát, hogy a háztartásonkénti zsákos szelektív hulladékgyűjtés része a felelősebb, környezettudatos életmódnak.

Köles Krisztián, a Zöld Híd Régió Kft. műszaki igazgatója megkeresésünkre megerősítette, valóban vannak fennakadások az ingyenes zsákok szállításával kapcsolatban, aminek az az oka, hogy a mennyiségi igényből következő értékhatár miatt közbeszerzési eljárást kellett kiírni a legkedvezőbb feltételekkel szállító cég kiválasztására. Ez megtörtént, a pályázat nyertese tulajdonképpen most ismerkedik a feladattal, és az első szállításoknál voltak problémák. Az átmeneti hiány az igazgató reményei szerint legkésőbb két héten belül megoldódik, és újra lesz elegendő mennyiségű zsák.

A szakember hozzátette, hogy ha a háztartások bármilyen átlátszó zsákba kiteszik a szelektíven gyűjtött hulladékot, azt a társaság munkatársai elszállítják. Másik megoldás, hogy időnként érdemes felkeresni a városban azokat az értékesítési pontokat (VÜSZI épülete - Dózsa György út 69., Gazdabolt - Dózsa György út 51., mezőgazdasági üzlet - Szabadság út 28/b., mezőgazdasági szakáruház - Szabadság út 60.), ahol ingyenesen beszerezhetők a szelektív hulladékgyűjtésre rendszeresítet 110 literes zsákok.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online